Over ons

Eldee Reinigings Support is een vanuit Mijdrecht opererende vertegenwoordiger van o.a. HG-producten, geleid door Leo Droog.

Gestart in 1981 bij AllVac b.v. te Zwanenburg en door een overname sinds 1988 bij HG International in dienst te zijn geweest, bood zich een nieuwe uitdaging aan. Na een periode van 10 jaar kon ik mijn dienstverband verruilen voor zelfstandig ondernemerschap en wel als adviserende grossier van het merk “HG” HAGESAN. De relatie met HG International¬†bleef dankzij een zeer contructieve manier van samenwerking voor iedereen gegarandeerd en optimaal. Hierdoor is het contact met de hoog gekwalificeerde specialisten op het gebied van detailhandel en¬†grootverbruik gebleven, alsmede de technische ondersteuning op het gebied van reiniging van vloeren, waarvan m.n. natuursteen onderhoud.

Eldee Reinigings Support richt zich m.n. op de tegel- en natuursteenhandel, detaillisten, de grootverbruikmarkt en onderhoudsbedrijven van natuursteen.

Eldee Reinigings Support levert naast HG HAGESAN producten, Bonastre marmer polijstproducten, polijstpoeder, diamandpads, boenmachines en professionale stof-waterzuigers.

Over ons